skip to Main Content

ONS BEDRIJF
Expertise

Met onze ruime kennis en ervaring binnen de food-retail kennen we de ins & outs. Vanuit deze expertise en onze eigen visie geven denken we graag met u mee om de juiste keus voor apparatuur of inrichting te maken.

Service

Wij beschikken over een eigen montage- en serviceteam. Dit team zorgt ervoor dat uw  apparatuur op de juiste wijze gemonteerd wordt. Daarnaast beschikken we met een team van 12 servicemonteurs met landelijke dekking, voor een snelle en betrouwbare service bij calamiteiten.

ONZE GESCHIEDENIS

Destijds, met de oprichting in 1948 in Rotterdam, zijn wij begonnen met het leveren van slagersgereedschappen, zoals messen, bijlen etc.. Eind jaren vijftig opende we een tweede winkel op de Voorstraat 176 in Dordrecht een zaak die je een voorloper van de kookwinkel kunt noemen. Opa besloot deze winkel erbij te openen omdat hij in Rotterdam al veel klanten uit Dordrecht had. Het bleek een wijs besluit.

De winkel werd druk bezocht, we hadden niet alleen ondernemers als klant, maar er kwamen ook veel particulieren. Je kon immers professionele gereedschappen kopen voor in je eigen keuken thuis. De winkel in Dordrecht sloot in 1972. foto-1klIn de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw werden er steeds meer slagerijmachines aan het assortiment toegevoegd. Geleverd werd aan regionale slagerijen en grootwinkelbedrijven maar voornamelijk aan de wederverkopers in Nederland.

In 1978 verhuisde de Rotterdamse vestiging naar de Haaswijkweg West in Dordrecht. In de jaren tachtig werd meer en meer omgeschakeld naar import uit onder andere het Verre Oosten en diverse Europese landen. Het leveringsprogramma werd steeds uitgebreider en de nadruk kwam te liggen slagerijmachines en -benodigdheden.

In 1995 kwamen de zonen Ruud, Ben en Jan bij het bedrijf. Het leveringsprogramma werd uitgebreid met grootkeukenapparatuur en -benodigdheden en ook onze eigen technische dienst is onder de huidige leiding uitgegroeid tot een organisatie met een landelijke dekking. Er werd ook meer en meer geleverd aan de grootwinkelbedrijven zoals Jumbo, Boon’s Markt, Plus, Hoogvliet, Albert Heijn, Deka, Deen, Sligro en Bagels & Beans.

REFERENTIES

Back To Top