skip to Main Content

TDR auto-clean: een zuivere grill in een handomdraai

Profiteer van het automatische reinigingsprogramma in de TDR auto-clean rotisserie. Het bespaart u elke dag minstens een uur arbeidstijd, omdat het handmatig schoonmaken van de ovenkamer en de accessoires tot het verleden behoort. Het reinigen kan ‘s nachts gebeuren, wat de productiviteit overdag verhoogt. Uw medewerker kan hierdoor zijn kostbare tijd besteden aan wat écht telt: uw klanten.

TDR auto-clean:

  • Auto-clean functie bespaart tijd en geld
  • Unieke open ovenkamer zonder deurrubbers
  • Dezelfde voordelen als de traditionele TDR
  • Laag waterverbruik
  • Veilig en makkelijk te bedienen
  • Capaciteit van 5 of 8 spitten

Laag waterverbruik en hygiënische vetopslag
De TDR auto-clean verbruikt verrassend weinig water: minder dan 25 liter per reinigingscyclus. Zowel de bereidingsruimte als de rotor met accessoires worden tijdens het reinigingsproces schoongemaakt. Fri-Jado Rotisserie Cleaning Tablets zijn door iedereen veilig te gebruiken, zonder persoonlijke beschermingsmiddelen. Het vet wordt van het water gescheiden en verzameld om te vermijden dat de afvoer verstopt raakt.

Authentieke grill met auto-clean functie die geld bespaart
Dankzij de open bereidingsruimte werkt de TDR auto-clean hetzelfde als een traditionele grill en bereidt hij heerlijke krokante en sappige kippen. Er is geen gebruik gemaakt van deurrubbers die regelmatig vervangen moeten worden. Dit levert aanzienlijke operationele kostbesparingen op. Met zijn compacte afmetingen die gelijk zijn aan de traditionele TDR’s, past de TDR auto-clean perfect in uw winkel.

De grills uit de TDR-serie zijn de snelste traditionele grills in de markt. De TDR auto-clean heeft een capaciteit van 8 spitten en is uitgerust met een intelligente besturing; 250 programma’s met maximaal 9 bereidingsstappen per programma. Bovendien bevat de TDR auto-clean Cook Correction Technology. Deze technologie corrigeert afwijkingen in de bereidingscyclus die kunnen ontstaan door halve belading, overbelading of producten met een afwijkende temperatuur. De technologie meet verschillen in de temperatuurcurve en corrigeert de cyclus automatisch, waardoor de voedselveiligheid wordt bewaakt en een consistente productkwaliteit wordt gegarandeerd.


TDR 5 s auto-clean

Zelfreinigende grill met 5 dubbelspitten of V-spitten of 5 manden of rekken en een rotor voor maximaal 20 kippen. Optioneel verkrijgbaar met recirculatieafzuigkap. Touchscreen-bediening. Download leaflet

 

 

 

TDR 8 s auto-clean
Zelfreinigende grill met 8 dubbelspitten of V-spitten of 7 manden of rekken en een rotor voor maximaal 40 kippen. Optioneel verkrijgbaar met recirculatieafzuigkap. Touchscreen-bediening. Download leaflet

 

 

 

 

 

Bron: Fri-Jado

Back To Top