skip to Main Content

In memoriam

Beste relatie,

Bedroefd, maar tevens trots voor hetgeen hij heeft neergezet en voor ons en voor zoveel anderen heeft betekend, stellen wij U in kennis van het overlijden van onze vader Jan de Jager Sr.

Onze pa is, na een kortstondig ziekbed, op veel te jonge leeftijd van 75 jaar, overleden

Pa was de grondlegger van De Jager BV, dat hij van zijn vader overnam en waarna hij samen met ons, zijn drie zonen, leiding aan gaf. In ruim 50 jaar tijd zette hij, samen met ons, een familiebedrijf neer dat uitgegroeid is tot een landelijk opererend toeleverancier van apparatuur en diensten aan slagerijen en de Food Retail markt in de breedste zin

Pa was een zakenman in hart en nieren. Zijn bevlogenheid, gedrevenheid en enthousiasme werkte motiverend voor iedereen die hij binnen deze branche mocht ontmoeten.

Met een enorme bevlogenheid, visie en een vaste koers bleef hij ambitieus bouwen aan zijn levenswerk. Want klaar was hij nog lang niet, al liet hij het bedrijf wel steeds meer los aan ons.

Luisterend naar zijn klanten, naar wat er speelde binnen de markt, maakte bij zijn klanten en leveranciers een zeer gerespecteerd en gewaardeerde partner. Hij had hart voor de zaak en zijn kinderen en voor zijn medewerkers was hij leidend, duidelijk, motiverend, belerend, stimulerend en zat hij vol humor. Hij was vooral ook nuchter en recht door zee. Pa bezat een duidelijke eigen mening, maar was bovenal toegewijd aan het bedrijf waar hij trots op was. Maar eerst en vooral was hij trots en liefdevol naar ons ma, zijn kinderen en (achter)kleinkinderen.
Wij zullen pa missen als een gerespecteerd en sterk persoon.

Pa nam een belangrijke plaats in binnen de familie en hij laat een grote leegte achter.

In dankbare herinnering denken wij terug aan zijn drive, zijn aanwezigheid, zijn kennis en zijn ervaring
En hij gaf ons voldoende houvast om zijn gedachtegoed, dat door ons en onze medewerkers wordt voortgezet, verder uit te dragen.

Ruud, Ben, Jan, Diana, Nelleke en medewerkers De Jager BV

Back To Top